Vinduer laget på mål.

Pro Systems er forhandler for Drutex vinduer. Alle våre vinduer oppfyller alle kravene til det skandinaviske markedet. Våre vinduer er testet av RISE-instituttet i Borås (tidligere navnet SP) og har det svenske P-merke kvalitetssymbolet. I tillegg har vi et norsk NDVK-sertifikat. Vi er også en del av P-mark ekspertgruppen, og vi er med på utvikling av kravene til RISE-instituttet angående vinduer og dører.

PVC, Aluminium eller Tre

Drutex er den største produsenten av PVC vinduer i Europa. På fabrikkenn i polen jobber 3000 ansatte og de har kapasitet til å levere 7000 vinduer per dag. I vårt sortement har vi PVC vinduer, vinduer i aluminium og tre-aluminium vinduer.

Vinduer produseres på 7 dager

Alle våre vindusystemer produseres på mål, med de spesifaksjonene du måtte ønske. Etter aksept av tilbud er produksjonstiden 7 virkedager. Med en leveringstid på ca. 7 dager klarer vi å levere vinduer fra fabrikk til kunde innenfor 2 uker i de aller fleste tilfeller.

Skyvedører og innglassing

Pro Systems leverer også skyvedører, rammesystemer og innglassing. Også her tilpasses alle produktene på mål, med de spesifikasjoner kunden ønsker. Skyesystemene våre er slitesterke og passer i alle omgivelser, også i garasjer, naust og på hytta. Systemene leveres med flere typer glass, både 2- og 3-lags med forskjellig fargeutforming.

Lurer du på hvilket glass er varmest? Hvilken farge skal passe best til ditt hus? Hver type vindu har ulike egenskaper og noen ganger kan det kjennes litt vanskelig å velge mellom alle vindussystemer. Du kan alltid ta kontakt med oss via telefon eller sende oss en e-post! p