Effektforsterkende belysning i alle rom.

Lys er kanskje det mest effektive virkemiddelet vi har for å skape stemning. Belysning er ikke bare nødvendig for at vi skal kunne se. Det er også det som skaper rommet rundt oss.

LED belysning

Pro Systems har lang erfaring med planlegging og montering av LED belysning, både som funksjonell belysning som stemningsbelysnin. Vi benytter oss av LED belysning fra annerkjente leverandører som holder høy kvalitet. Alle våre belysningsystemer er 24V (vi har også noen systemer for 12V spenning) og er driftsikre, stabile og innehar alle nødvenidge sertifiseringer.

Hvilken belysning man bør velge, avhenger av bruksområdet. Det finne utrolig mange forskjellige utforminger på lamper og selve lyskilden, med forskjellige egenskaper og bruksområder. En annen faktor er styringsystemet bak belysningen. Skal dette automatiseres? Ønsker man å kontrollere lyset via app? Eller er det enkelt nok med en bryter på veggen som slår lyset av og på? Vi har alle disse løsningene og bistår deg gjerne med å velge riktig system for ditt behov.

Installasjon og service

Når utstyret er valgt, og prosjekteringen er godkjent, er det på tide å begynne med installasjon. Pro Systems har over 10 års erfaring med installasjon og drift av lyssystemer i alle størrelser. Vi har installert belysning i hus, industribygg, kontorer, restauranter, båter og campingvogner.

Hvorfor velge lys fra Pro Systems?

Pro Systems AS har en lang historie som en pålitelig leverandør av teknologiske løsninger og er kjent for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

I over ti år har vi bygget opp en solid erfaring og ekspertise i å levere de mest pålitelige og effektive løsningene til våre kunder. Vi forstår viktigheten av å ha moderne og velfungerende løsninger som er driftsikre og holder høy kvalitet. Ved å velge et system fra Pro Systems sørger vi for at du alltid har et fungerende lyssystem, samt at du får den oppfølgingen og supporten du måtte trenge. Våre lyssystemer har lav feilprosent og er meget driftssikre.

For våre kunder er Pro Systems AS et attraktivt valg som leverandør på grunn av erfaring, kvalitet, skreddersydde løsninger, god kundestøtte og konkurransedyktige priser.