HMS- og Styringsystem

123 HMS fra Pro Systems AS

Systemet som gir deg kontroll over hele bedriften

123 HMS er et styringssystem som gir deg full kontroll og oversikt over hele bedriften. Systemet er utviklet for å enkelt kunne styre prosjekter, føre timer og ha full kontroll på utstyr, dokumentasjon og HMS-avvik.


 

Ha full kontroll fra alle enheter

Med 123 HMS har du full kontroll fra alle enheter. Systemet er laget for å fungere sømløst på PC/Mac, nettbrett og mobiltelefon.


 

Ha full kontroll på bedriftens HMS

Syntes du HMS er vanskelig? Vi gjør det lekende lett. I vårt system kan man enkelt føre, dokumentere og behandle avvik. Dokumentasjon kan enkelt lastes opp fra PC/Mac, mobil eller nettbrett.

Selv små bedrifter med bare én ansatt må ha sitt eget HMS-system. Det stille stadig strengere krav til internkontroll, HMS-dokumenter og dokumentasjon av HMS-hendelser. Vi har laget ferdige maler for de mest nødvendige HMS-dokumentene som automatisk er ferdig utfylt med formanavn, adresse og annen pålagt informasjon. Dokumentene får du kostnadsfritt med når du kjøper vårt styringssystem.


 

Norges rimeligste løsning

Vi vet at mange styringssystemer er dyre, kompliserte og vanskelig å sette seg inn i. Vårt system har en fast lav månedspris på 75,- (eks. mva) for pr. bruker! 123 HMS er brukervennlig og vi har utviklet moduler som tilfredsstiller de aller fleste bransjer.

Kontakt oss for en uforpliktende demonstrasjon!Kontakt oss