Konfigurasjon, planlegging og montering av lydsystemer i alle størrelser.

Enten du er en lydentusiast, trenger lyd på treningssenteret, i butikken eller på møterommet, har Pro Systems kompetansen til å veilede deg gjennom hele prosessen med å installere et tilpasset lydsystem.

Tilpaset behov og budsjett

Først og fremst er det viktig å identifisere ditt behov og budsjett. Hva slags rom ønsker du å installere lydsystemet i? Er det et hjemmekinoanlegg, et musikkstudio eller kanskje et offentlig møterom? Definering av behov vil hjelpe deg med å velge riktig type utstyr. Neste steg er å planlegge plasseringen av høyttalere, forsterkere og andre komponenter. Ta hensyn til romstørrelse, form og møblering for å sikre optimal lydgjengivelse. Vi bistår også med vurdering av akustikken i rommet.

Hvilket utstyr man bør velge, avhenger av bruksområdet for lydsystemet. Det finne utrolig mange forskjellige høyttalere som har forskjellige bruksområder. Høyttalere, forsterkere, miksere, kabler og annet tilleggsutstyr vil variere basert på ditt behov og budsjett.

Installasjon og service

Når utstyret er valgt, og prosjekteringen er godkjent, er det på tide å begynne med installasjon av lydsystemet. Pro Systems har over 10 års erfaring med installasjon og drift av lydsystemer i alle størrelser.

Hvorfor velge lydsystem fra Pro Systems?

Pro Systems AS har en lang historie som en pålitelig leverandør av teknologiske løsninger og er kjent for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

I over ti år har vi bygget opp en solid erfaring og ekspertise i å levere de mest pålitelige og effektive løsningene til våre kunder. Vi forstår viktigheten av å ha moderne og velfungerende løsninger som er driftsikre og holder høy kvalitet. Ved å velge et system fra Pro Systems sørger vi for at du alltid har et fungerende lydsystem, samt at du får den oppfølgingen og supporten du måtte trenge. Våre lydsystsmer har lav feilprosent og er meget driftssikre.

For våre kunder er Pro Systems AS et attraktivt valg som leverandør på grunn av erfaring, kvalitet, skreddersydde løsninger, god kundestøtte og konkurransedyktige priser.