Infoskjermer og display.

Ut med reklameplakaten - Inn med skjerm! Skjerm er blitt den nye digitale reklameplakaten. Fordelen med å benytte seg av skjerm er at innholdet er dynamisk og kan endres underveis.

Info- og displayskjermer

En digital infoskjerm fungerer som en kraftig, direkte erstatning for statiske plakater og skilt. I motsetning til en TV er dens primære formål å vise ulike typer informasjon for kunder, ansatte eller gjester: – Dette kan være kunngjøringer, kampanjer eller annet innhold du ønsker å vise.

Pro Systems har over 10 års erfaring med planlegging og montering av skjermløsninger både innendørs og utendørs. Vi er også en ledende aktør i Norge på service og vedlikehold av skjermsystemer.

LED-skjermer

Pro Systems tilbyr den mest avanserte teknologien innenfor LED-skjermer og modulskjermer. Med mange års erfaring vet vi hvordan vi kan tilby de beste LED-løsningene, som er strabile og økonomiske.

Hvilket skjermsystem man bør velge, avhenger av behov og bruksområdet. Det finne utrolig mange forskjellige produkter på markedet, med forskjellige egenskaper og bruksområder. Vårt team står klar til å bistå deg.

Hvorfor velge skjerm fra Pro Systems?

Pro Systems AS har en lang historie som en pålitelig leverandør av teknologiske løsninger og er kjent for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

I over ti år har vi bygget opp en solid erfaring og ekspertise i å levere de mest pålitelige og effektive løsningene til våre kunder. Vi forstår viktigheten av å ha moderne og velfungerende løsninger som er driftsikre og holder høy kvalitet. Ved å velge et system fra Pro Systems sørger vi for at du alltid har et fungerende skjermsystem, samt at du får den oppfølgingen og supporten du måtte trenge. Våre skjermsystemer har lav feilprosent og er meget driftssikre.

For våre kunder er Pro Systems AS et attraktivt valg som leverandør på grunn av erfaring, kvalitet, skreddersydde løsninger, god kundestøtte og konkurransedyktige priser.